Bob Dylan concepe o nouă bijuterie Frank Sinatra – „Stay With Me” – AUDIO

Bob Dylan readuce în prezent anii de aur ai muzicii lui Frank Sinatra printr-o versiune proprie a piesei “Stay With Me”. Melodia este compusă de Jerome Moross și Carolyn Leigh și a fost lansată de Sinatra în 1964.

„Stay With Me” este noul single Bob Dylan extras de pe albumul „Shadows in the Night”. Discul include 10 compoziții ce au la bază piese înregistrate de Frank Sinatra.

„A fost un real privilegiu să înregistrez acest album. De multă vreme îmi doresc să fac un material ca acesta, dar niciodată nu am avut curajul necesar pentru a aborda aranjamente complexe pentru 30 de persoane și a le regândi în economia unei trupe cu 5 muzicieni … Pentru mine, acest album nu este unul de coveruri. Aceste piese au fost reinterpretate de suficiente ori. Ceea ce eu și trupa mea facem, de fapt, e să «le dezvelim». Le ridicăm din mormânt și le readucem la lumina zilei.” – Bob Dylan

„Shadows in the Night” va fi lansat pe 3 februarie 2015. Până atunci, albumul poate fi precomandat de pe Amazon în formatele MP3, Audio CD și Vinyl.

Tracklist „Shadows in the Night” – Bob Dylan
„I’m a Fool to Want You”
„The Night We Called It a Day”
„Stay with Me”
„Autumn Leaves” Jacques Prévert 3:02
„Why Try to Change Me Now”
„Some Enchanted Evening”
„Full Moon and Empty Arms”
„Where Are You?”
„What’ll I Do”
„That Lucky Old Sun”

Bob Dylan – „Stay With Me”

No Comments

Leave a Reply

  • *