BODARK AU LANSAT UN NOU VIDEOCLIP

Asa cum a anuntat luni seara, in cadrul emisiunii “4 USI”, trupa BODARK  a lansat pe 24 martie videoclipul noului single intitulat “Pe Dinti”.
Piesa este cel de-al doilea single de pe viitorul album Bodark, iar videoclipul pune în scenă lupta interioară a omului care ar putea sa facă multe, dar se pierde mereu în cotidian si in micile rutine ale vietii, asa cum este… spalatul pe dinti.

 

Cel de-al doilea album Bodark se va numi UMANIAC, o combinatie intre ‘uman’ și ‘maniac’, o luptă între latura naturală, imperfectă a omului și cea obsesivă, care caută în permanență perfecțiunea. Este subliniată totodată credința în oameni, indiferent de natura, culoarea, nationalitatea sau religia lor.

Albumul este produs de Mihai Tivadar (MT Sound, Grenoble) iar mixajul final și masteringul sunt realizate de Adam Whittaker (SpaceRay Music, UK) – cunoscut pentru colaborări cu Grimus, OCS, Velosonics, The Amsterdams, Luna Amară.

Bodark este înființată in 2010 în București și este reprezentanta unui gen inedit, care amesteca un brand personal de rock alternativ cu elemente specifice rockului clasic, pentru a da nastere unui stil original.

Componența actuală a trupei ii i pe include pe Vali Mihnea (voce, bass), Eugen Dumitru (chitară), Andrei Namian (chitară), Alex Bacsei (tobe).

Puteti asculta integral primul album Bodark POT  pe Youtube.

Mai multe detalii despre activitatea trupei puteți găsi la urmatoarele adrese:

 

No Comments

Leave a Reply

  • *