Concertul Karma to Burn de la Cluj-Napoca a fost reprogramat

Concertul trupei Karma to Burn de la Cluj Napoca se muta de pe 11 aprilie, pe 7 aprilie. Astfel, Karma to Burn, alaturi de Sons of Morpheus si RoadkillSoda, vor urca pe scena din Flying Circus Pub joi, 7 aprilie, incepand cu ora 19:00.

Persoanele care au achizitionat deja bilete pentru acest concert si in urma reprogramarii doresc recuperarea contravalorii biletelor, vor primi un email (la adresa de email inregistrata in momentul cumpararii biletelor), cu informatii despre procedurile de retur. Cei care au achizitionat biletele in format fizic de la punctele de vanzare partenere IaBilet.ro si doresc returnarea contravalorii biletelor, sunt rugate sa se adreseze pentru retur magazinelor respective.

Biletele sunt in continuare disponibile la pretul de 30 lei pana in seara concertului, online, pe www.iabilet.ro, precum si in format fizic, in reteaua magazinelor partenere IaBilet.ro: magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, agentiile Perfect Tour, magazinele Uman si IQ BOX (partener Telekom), reteaua de magazine SAY (partener Orange), pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, dar si la Hard Rock Cafe Bucuresti si Beraria H din Bucuresti. In seara concertului, la intrare, pretul unui bilet va fi 35 lei.

No Comments

Leave a Reply

  • *