Noutati la Final Frontier

Week-end-ul acesta, pe 2 si 3 aprilie, Final Frontier, singurul targ de carte SF & Fantasy din Romania deschide portile editiei numarul 5. Taramul magic ales in acest an pentru a fi transformat, timp de doua zile, in capitala iubitorilor de SF si Fantasy este Connect Hub (B-dul Dacia nr 99, la Piata Spaniei).

Evenimentul are loc zilnic  orele 11:00 si 19:00 si propune noutati editoriale din domeniu SF & Fantasy, ateliere creative, un program bogat de lansari de carte si dezbateri, benzi desenate, board games, concursuri cu premii surpriza si obiecte unicat fan art:

  • Poti cumpara cu pana la 50 % reducere noi volume SF & Fantasy aduse de edituri precum Nemira, Art – Paladin, Tritonic, Millennium Books, Crux, RAO, Hecate, sau poti alege varianta in limba engleza a unor romane abia lansate, de la Books Express. Te mai ademenim cu board games de la Red Goblin si benzi desenate de la HAC!BD, The Walking Dead si LEX Shop. Lista completa a EXPOZANTILOR
  • Board games corner by Creative Board Gaming te asteapta pe tot parcursul targului ca sa-ti incerci puterile alaturi de prietenii tai, iar duminica, 3 aprilie, de la ora 12:00, cei de la Societatea Tolkien din Romania te provoaca sa-ti arati maiestria in Middle Earth Quest sau la The Lord of the Rings: The Return of the King Deck-Building Game.
  • NOUTATEA acestei editii o constituie ATELIERELE targului unde poti invata limba elfa, cum sa creezi benzi desenate, sa pui bazele unui personaj anime sau sa scrii o povestire SF.
  • Iar Club Star Wars Romania te provoaca sambata, 2 aprilie, de la ora 14:00 la Star Wars Trial: dovedeste ca esti cel mai bun, treci de cele patru praguri si poti castiga un Holocron Jedi, realizat cu ajutorul HProps si oferit de CSWR.
  • PROGRAMUL de evenimente din acest an iti da ocazia sa stai de vorba cu scriitori indragiti precum: Marian Coman, Michael Haulica, Marian Truta, Danut Ungureanu, Ioana Visan, Oliviu Craznic, Florin Pitea
  • Artistul Octav Ungureanu munceste de zor la o expozitie de ilustratii pentru Final Frontier. Societatea Tolkien din Romania s-a gandit la iubitorii lumii Pamantului de Mijloc, si nu doar la ei, si te pofteste sa iei parte la un concurs de Fan Art cu premii surpriza.
  • Dupa doua zile asa de intense, sigur vei dori sa pleci acasa cu un suvenir handmade special de la Final Frontier 5. Pentru asta Game Art, Nyx Art si WizzArt Room pregatesc tricouri si alte accesorii pictate in stilul SF.

Eveniment marca Bookblog.rocel mai important blog despre carti si lectura de pe internetul romanesc. In cei peste noua ani de existenta, el a devenit un reper pentru tinerii pasionati de lectura, un ghid care ii ajuta sa aleaga mai bine si mai usor cartile care merita citite. Sustinut de Rockzone.ro

Ilustratie Final Frontier 5

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

  • *