ROCKZONE.RO LANSEAZA O NOUA GRILA DE PROGRAME PE 1 FEBRUARIE

RockZone.ro lanseaza o noua grila incepand cu 1 februarie. Mai multe programe, mai multe informatii, mai multe concursuri pe ritm de classic rock  ii asteapta pe cei care raspund afirmativ indemnului nostru: JOIN THE ROCK SIDE!

De luni pana vineri, de la 10 la 13, Marcel Platon va invita sa ascultati ROCKSTART, o emisiune dinamica, presarata cu informatii din lumea rock internationala si nu numai. Intre orele 13 si 15, TROLEUL 90 opreste in statia RockZone si este tinut sub observatie de Andy Stanescu si Alexandru Dutu (aka Barbosu’). Emisiunea pune sub lupa societatea romaneasca, intr-un stil savuros si plin de umor caracteristic celor doi moderatori. Liviu Zamora va invita la ZAM-ORA DE ROCK, intre 15 si 18. Realizatorul va propune trei ore de muzica rock din care nu lipsesc rubricile consacrate: “aniversatii zilei, “albumul saptamanii”, “povestea zilei”.

In fiecare seara, de luni pana joi, intre orele 20 si 22, Rockzone.ro va ofera emisiuni tematice. Saptamana este deschisa luni, de la ora 20, de emisiunea 4 USI realizata de scriitoarea A.G.Billig. Realizatoarea isi propune sa va inspire sa incepeti saptamana cu ganduri pozitive, abordand subiecte din zona culturala dar si a calatoriei si dezvoltarii personale si invitand in studio persoane publice care si-au transformat visele intr-un mod de viata. Printre invitatii emisiunii s-au numarat muzicieni – Gabi “Gurita” Nicolau, Cristi Pup, David Pistrui, artisti plastici-Mihai Zgondoiu, scriitori – Emilia Zainel, Dan, Mircea Cipariu, Eugen Lenghel, bloggeri si jurnalisti – Eli Badica, Ciprian Burcovschi, Teo Stefan, actori – Vlad Radescu, Ioan Andrei Ionescu.
Marti, de la ora 20, Monica Apostol va invita la ROCKVIEW. doua ore de noutati muzicale, din zona sfera rock-ului si metalului actual, prezentate prin metoda comparativa. Fecare trupa are loc pentru una sau doua piese de pe ultimul material discografic, plus o piesa veche, pentru ca ascultatorii ROCKZONE sa surprinda cel mai scurt istoric muzical al formatiei aflata in colimatorul emisiunii. Miercuri, de la ora 20, Liviu Zamora revine in fata microfonului la emisiunea ROCK.ESCU. Doua ore dedicate rock-ului romanesc, cu invitati celebri sau cu potential de a deveni. Printre invitatii emisiunii s-au numarat deja Nicu Patoi, Artanu’, Dan Byron, Theo & The Wristband, Micul Paris, George Baicea.
Joi 
seara, Marcel Platon  va invita la RADIOTOPIA, o emisiune dedicata muzicii porgresive.

Puteti asculta Rockzone.ro  pe telefonul mobil, pe aplicatiile dedicate, dar si pe asculta.fm si TuneIn Radio.
Puteti interactiona cu membrii echipei si cu invitatii lor pe pagina de Facebook a radioului.

De la 1 februarie, JOIN THE ROCKSIDE!

No Comments

Leave a Reply

  • *